Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Διάλεξε την γραβάτα σου ανάλογα με το μήνυμα που θέλεις να περάσεις


Οι ειδικοί της ένδυσης υποστηρίζουν ότι το χρώμα της γραβάτας σας μπορεί να σας βοηθήσει να περάσετε καλύτερα το μήνυμα σας στο κοινό. 
Η δύναμη του κόκκινου 


Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί πολιτικοί επιλέγουν να φορέσουν μια κόκκινη γραβάτα καθώς το κόκκινο είναι το χρώμα που υποδηλώνει δύναμη και πάθος. Το βαθύ κόκκινο αποπνέει εμπιστοσύνη ενώ το πιο ανοιχτό κόκκινο χρώμα που φτάνει στα όρια του ροζ δείχνει ένα προσωπικό στυλ και δημιουργικότητα.

Το βασιλικό μοβ


Το μοβ είναι το χρώμα που έχει συνδεθεί περισσότερο με τον πλούτο και τις βασιλικές οικογένειες. Μια μοβ γραβάτα δείχνει άνθρωπο με υψηλή αυτοπεποίθηση και βοηθάει στην δημιουργία μιας καλής πρώτης εντύπωσης.

Η κλασσική γοητεία του μαύρου



Μια γραβάτα με μαύρο χρώμα είναι μια κλασσική επιλογή για να δείχνετε σοφιστικέ  αλλά χρειεται προσοχή στην χρήση της. Σε κάποιους κύκλους μπορεί να θεωρηθεί ένδειξη αλαζονείας, παραδείγματος χάρη σε ένα  επαγγελματικό δείπνο με προϊσταμένους. Σε αυτές τις περιπτώσεις προτιμήστε μια γραβάτα σε γκρι αποχρώσεις που σας δίνει φινέτσα χωρίς να φαίνεστε αλαζονικός.

Η σιγουριά του μπλε

Είναι το χρώμα που θυμίζει τον ουρανό και την θάλασσα και προκαλεί χαλάρωση στον συνομιλητή σας. Στις διάφορες αποχρώσεις του σας βοηθάει να δείχνετε αξιοσέβαστος και να εμπνέετε εμπιστοσύνη στους άλλους.

Τα χρώματα της φύσης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου