Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟΝ GAY ΖΩΔΙΑΚΟ



Πολύ συχνά ακούμε ή διαβάζουμε ότι ο ανάδρομος Ερμής θα μας φέρει εμπόδια και εκνευρισμό, η Αφροδίτη θα μας χαρίσει γοητεία και ερωτική διάθεση, έστω και προσωρινά, ο Πλούτωνας θα θολώσει την κρίση μας, σπάνια όμως στεκόμαστε στο γεγονός, ότι πέρα από την επιρροή των πλανητών στην καθημερινότητα μας, αυτοί επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό, σε συνδυασμό με την κληρονομικότητα και την εξωτερική μας εμφάνιση.

Και επειδή η ομοφυλοφιλική αστρολογία χρησιμοποιεί διαφορετικά υπολογιστικά μοντέλα από εκείνα των ετεροφυλόφιλων, παρουσιάζουμε αρχικά την επιρροή των πλανητών στην εξωτερική εμφάνιση και στην διαμόρφωση της εικόνας των Gay ανδρών και στην συνέχεια εξετάζουμε διεξοδικά ανά ζώδιο το φυσικό παρουσιαστικό τους.

ΠΛΑΝΗΤΕΣ

  • Ο Ερμής, ο αγγελιοφόρος των Θεών, προικίζει τα gay αγόρια με λεπτό σώμα, λεπτά χαρακτηριστικά προσώπου και διάφανη επιδερμίδα. Η κινήσεις τους συχνά είναι αέρινες και χαρακτηρίζονται από ταχύτητα και ευελιξία.

  • Η Αφροδίτη, η Θεά του έρωτα, «μοιραίνει» τους Gay άντρες με μια έντονη φυσική ομορφιά και γοητεία, φιλήδονα χαρακτηριστικά προσώπου με έντονα χείλη, σαγηνευτικό χαμόγελο και λακκάκια στα μάγουλα. Ως θηλυκή θεότητα όμως, τους προικίζει και με καμπύλες.

  • Ο Άρης, ο Θεός του πολέμου, είναι υπεύθυνος για ένα μυώδες, αρρενωπό αλλά και ελαφρά γεμάτο κορμί. Δεν είναι σπάνιο, οι γεννημένοι υπό τον κυβερνήτη Άρη να έχουν μια πολύ πιο ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα από τον μέσο πληθυσμό, με ελαφρά κοκκινωπή ή ροδαλή απόχρωση.

  • Ο Δίας, ο πατέρας του αρχαιοελληνικού Δωδεκάθεου, χαρίζει στους γεννημένους υπό την σκέπη του ένα μεγαλειώδες φυσικό παράστημα. Τα gay άτομα που έχουν κυβερνήτη τους τον Δία είναι συνήθως ψηλά, με μακρά άκρα και ένα πρόσωπο ιδιαίτερα εκφραστικό και χαρούμενο.

  • Ο Κρόνος, μυθολογικός Τιτάνας, πατέρας του Δία, πονηρός, φιλόδοξος και παιδοκτόνος, είναι υπεύθυνος για την σκοτεινή ματιά των γεννημένων υπό την επιρροή του. Οι gay άντρες που τους επηρεάζει είναι συνήθως μικρόσωμοι, έχουν μια πολύ απλή εμφάνιση και έντονα γήινα χρώματα. Παρά το μικρό τους ύψος έχουν πολύ έντονα κόκαλα που προεξέχουν (ζυγωματικά, κόκαλα λεκάνης, κλπ.) και έντονες αρθρώσεις.

  • Ο Ουρανός, ο Θεοπάτωρ Θεός της ελληνική Μυθολογίας, ταυτίστηκε με την ανάδειξη του ανθρώπινου πνεύματος και την γέννηση των επιστημών. Προίκισε τους ευνοούμενους του με ύψος, μακριά μέλη, αγέρωχο ύφος, ατσαλένιο βλέμμα και ανεξάρτητο χαρακτήρα.

  • Ο Ήλιος, γιος Τιτάνα κατά την μυθολογία μας, το επίκεντρο του Πλανητικού μας συστήματος και ο κοντινότερος στη γη αστέρας, είναι υπεύθυνος για τις καμπύλες που παρουσιάζονται με την πάροδο των ετών, για την ροπή προς την φαλάκρα αλλά και για το ύφος του αυστηρού δασκάλου, έτοιμου να επαναφέρει τους άτακτους στην τάξη και να επιβάλει τιμωρία.

  • Στην Σελήνη, Τιτάνια θεότητα επίσης και αδερφή του Δία, ο μοναδικός δορυφόρος της γης, αποδίδονται η λευκή και απαλή επιδερμίδα, οι έντονες καμπύλες και η αισθησιακή έκφραση στα gay αγόρια.

  • Στον Ποσειδώνα, Θεό της θάλασσας και του απανταχού υδάτινου στοιχείου, οφείλονται τα ντελικάτα χαρακτηριστικά των gay αντρών, η απαλή επιδερμίδα και το έντονο χρώμα των ματιών με μια απαλή γαλαζωπή απόχρωση στο άσπρο των ματιών.



   Aλίντα Κανάκη  

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]  Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343  Χρέωση: Σταθερά  2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX
 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου