Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Gay Τοξότης Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2015

modus vivendi
Γενικά

Το 2015 θα είναι μια αρκετά ομαλή χρονιά για τους περισσότερους εκπροσώπους του ζωδίου σας, με αρκετές υποχρεώσεις αλλά και αρκετές ανάπαυλες. Το πρώτο εξάμηνο του έτους όσοι αντιμετωπίζουν κάποιες δυσκολίες και έχουν κακή διάθεση ή ακόμη και μια ελαφρά κατάθλιψη μπορούν να βγουν από την αρνητική αυτή δίνη και να ορθοποδήσουν και πάλι. Είναι μια περίοδος κατά την οποία θέματα μόρφωσης ή πνευματικής αναγέννησης μπορούν να διαδραματίσουν ένα καθοριστικό ρόλο, αλλάζοντας το τρόπο σκέψης και λήψης αποφάσεων. Αλλαγές στο αντικείμενο σπουδών είναι πολύ πιθανές για τους φοιτητές του ζωδίου σας, ενώ αρκετοί ενδεχομένως να σκεφτούν να κάνουν έστω και καθυστερημένα κάποια μεταπτυχιακό ή διδακτορικό.

Αρκετοί θα έχουν την παρόρμηση να μετακομίσουν στο εξωτερικό, θα πρέπει να σκεφτούν όμως πολύ καλά κάθε ενδεχόμενο πριν κάνουν τις τελικές επιλογές τους, μια και πολλές φορές δεν λύνονται τα προβλήματα φεύγοντας. Θα μπορούσαν όμως αντί αυτού να αρκεστούν σε μικρές ή μεγαλύτερες αποδράσεις, που θα τους ανανεώνουν και θα τους δώσουν κουράγιο να παλέψουν τη καθημερινότητα τους.

Εάν το ζητούμενο για σας είναι η επιτυχία και η υλοποίηση των επιδιώξεων σας, θα πρέπει αυτή τη χρονιά να εργαστείτε σκληρά, υπεύθυνα και απόλυτα προγραμματισμένα, ώστε να καταφέρετε να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας. Έχετε τη δυνατότητα να καταφέρετε πολλά, δεν θα σας χαριστεί όμως το παραμικρό! Κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους, κεφαλαιοποιώντας τις προσπάθειες του πρώτου μισού του έτους, μπορείτε να κατακτήσετε την επιτυχία στα επαγγελματικά σας που τόσο ονειρευόσασταν. Το 2015 θα αποδειχθεί εξαιρετικά ευνοϊκό και προσοδοφόρο για όσους ασκούν δημιουργικής φύσης επαγγέλματα!

Οι γεννημένοι μεταξύ 28.11 και 2.12 θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία σας, καθώς η ένταση της καθημερινότητας και το μεγάλο άγχος μπορεί να σας δημιουργήσει αρκετά σημαντικά προβλήματα υγείας. Όσοι γεννήθηκαν από τις 5 μέχρι και τις 11 Δεκεμβρίου ας είναι προετοιμασμένοι να αλλάξουν κάποια πράγματα στην καθημερινή τους ρουτίνα. Επίσης ενδέχεται να έχουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς ένα βίωμα ή μια περιπέτεια, που θα τους αλλάξει σε σημαντικό βαθμό τη ζωή και την κοσμοθεωρία. Το αν θα έχει θετική ή αρνητική επίπτωση, αυτό εξαρτάται από τον τρόπο που θα χειριστεί ο καθένας τις καταστάσεις που θα κλιθεί να αντιμετωπίσει και από τη θέση που θα πάρει απέναντι στα γεγονότα. Οι δε γεννημένοι μεταξύ 6 και 13 Δεκεμβρίου θα αποφασίσουν να πραγματοποιήσουν σημαντικές αλλαγές σε συναισθηματικό επίπεδο, δεσμευόμενοι απέναντι στο ταίρι τους, ακόμη και αν μέχρι στιγμής είναι αντίθετοι στις δεσμεύσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αν και ζώδιο της φωτιάς, δεν αγαπάτε τις αλλαγές, ιδίως στα επαγγελματικά σας. Κατά τη διάρκεια του 2015 μπορεί να μη χρειαστεί να πραγματοποιήσετε αλλαγές ή να μετακινηθείτε σε άλλες θέσεις εργασίας, σίγουρα όμως σε κάποια χρονική στιγμή θα σκεφτείτε το ενδεχόμενο να αναζητήσετε μια θέση εργασίας με καλύτερες δυνατότητες εξέλιξης ή καλύτερες απολαβές.

Οι γεννημένοι μεταξύ 5 και 11 Δεκεμβρίου έχετε περισσότερες πιθανότητες να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας και να κυνηγήσετε τη μεγάλη ευκαιρία που θα σας βγάλει από την ασφάλεια του σίγουρου αλλά πενιχρού και θα σας απογειώσει επαγγελματικά και οικονομικά. Αν και στην αρχή θα έχετε αρκετές αμφιβολίες για τις ικανότητες ή τις δυνατότητες σας να πετύχετε, μέχρι το τέλος της χρονιάς θα διαπιστώσετε ότι οι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σας και μπορείτε να λάμψετε στο νέο σας επαγγελματικό περιβάλλον.

Με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου κατά το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου έρχονται στην επιφάνεια οι φιλοδοξίες σας για αναγνώριση και επιτυχία και το διάστημα που ακολουθεί μέχρι και το Σεπτέμβριο είστε απασχολημένοι με την επίλυση θεμάτων της καριέρας σας.  Ίσως να χρειαστεί να διευρύνετε τις γνώσεις σας ή να εξοικειωθείτε σε ένα νέο γνωστικό πεδίο, κάτι που θα απαιτήσει μεγάλη προσπάθεια και κούραση, είναι κάτι όμως που θα σας αναζωογονήσει και θα σας αποδώσει στα μέγιστα το διάστημα που ακολουθεί.

Όσοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας είστε αυτοαπασχολούμενοι θα αναπτύξετε ιδιαίτερα γόνιμες επαφές με συνεργάτες από το εξωτερικό και θα έχετε καινούργιες ιδέες για την επέκταση των δραστηριοτήτων σας. Μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του έτους θα μπορέσετε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας αυτά, θα πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί στη χρηματοδότηση των νέων δραστηριοτήτων σας. Η χρηματοδότηση σας θα πρέπει να προέρχεται από την αύξηση του κύκλου εργασιών της υφιστάμενης δραστηριότητας σας και όχι από την αφαίμαξη των κεφαλαίων της.

Από οικονομικής άποψης το 2015 θα είναι αρκετά ευοίωνο για σας! Προβλήματα ρευστότητας δεν θα πρέπει να αντιμετωπίσετε, καθώς θα συνεχίσετε να τραβάτε τα χρήματα σαν μαγνήτες! Θα πρέπει μόνο να επικεντρώσετε τη προσοχή σας στις μεγάλες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και να τις αξιοποιήσετε έγκαιρα. Τόνωση των οικονομικών σας μπορεί να έρθει κατά το πρώτο εξάμηνο από τα ακίνητα ή από μια οικονομική ενίσχυση που θα λάβετε από την οικογένεια σας. Το δεύτερο μισό του χρόνου είναι αρκετά πιο ευνοϊκό, καθώς η όψη Δία – Πλούτωνα θα επιτρέψει σε πολλούς Τοξότες όχι μόνο να βελτιώσουν την οικονομική τους κατάσταση, αλλά και κάποιοι να αποκτήσουν πλούτο.

Για να καταφέρετε να κατακτήσετε την οικονομική άνεση που προσδοκάτε ή οραματίζεστε απαιτείται προσήλωση στο στόχο και πολύ δουλειά. Αποφύγετε να δανειστείτε χρήματα κατά την περίοδο 25 Ιουνίου με 8 Αυγούστου, καθώς οι πιστώσεις αυτές θα σας δημιουργήσουν αξεπέραστα προβλήματα κατά την αποπληρωμή τους. Αποφύγετε επίσης να επενδύσετε χρήματα κατά την περίοδο αυτή, καθώς κινδυνεύετε να χάσετε όλες σας τις επενδύσεις. Καλές χρονικές στιγμές για εξαγορές και επενδύσεις με περιθώρια σεβαστής κερδοφορίας είναι οι: 21 Φεβρουαρίου με 17 Μαρτίου, 8 Μαΐου με 5 Ιουνίου και 9 Νοέμβριου με 5 Δεκεμβρίου.   

Αισθηματικά

Κάποιοι μεταξύ των εκπροσώπων του ζωδίου σας μπορεί να βιώσουν φέτος μια συναισθηματική απογοήτευση. Αυτό όμως θα έρθει σαν αποτέλεσμα μια σχέσης που δεν μπορεί πλέον να λειτουργήσει κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες και θα πρέπει να λάβει τέλος. Περισσότερες πιθανότητες για μια τέτοια εξέλιξη στη ζωή τους έχουν όσοι γεννήθηκαν κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ 6 και 13 Δεκεμβρίου, ας μη πτοούνται όμως γιατί θα είναι για καλό τους.

Οι δεσμευμένοι που διαθέτουν μια αρμονική σχέση θα βιώσουν μια αρκετά ήρεμη και ευοίωνη χρονιά με το ταίρι τους και ίσως να προχωρήσουν ένα βήμα παρακάτω προς την μεγαλύτερη δέσμευση του απέναντι στο σύντροφό τους. η συγκατοίκηση ή κάποιας άλλης μορφής δέσμευση είναι πολύ πιθανή και η προσωπική σας ζωή θα πάρει μια νέα τροπή, με μια πολύ πιο ολοκληρωμένη συναισθηματικά και πνευματικά σχέση.

Όσο για τους αδέσμευτους του ζωδίου, ευκαιρίες να βρείτε το έτερον σας ήμισυ θα υπάρχουν αρκετές! Κατά την περίοδο μεταξύ 21 Φεβρουαρίου και 30 Μαρτίου που η Αφροδίτη και ο Άρης θα βρίσκονται στο ζώδιο του Κριού θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας! Οι σχέσεις που θα γεννηθούν κατά τη διάρκεια αυτή θα είναι δυναμικές και δεν θα πρέπει να εκπλαγείτε εάν σε σύντομο χρονικό διάστημα βρεθείτε να συγκατοικείτε κάτω από την ίδια στέγη. Μια άλλη ευνοϊκή χρονική περίοδος μέσα στο 2015 για καινούργιες γνωριμίες είναι από τις 12 Απριλίου μέχρι τις 2 Ιουνίου. Θα πρέπει να δραστηριοποιηθείτε κατά το διάστημα αυτό, εάν σας ενδιαφέρει να κάνετε κάποιες καινούργιες γνωριμίες, καθώς αυτές θα προκύψουν μέσα από κοινωνικές επαφές ή σε ταξίδια.

Υγεία

Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο σας θα έχει κάποιες επιπτώσεις στη γενική κατάσταση της υγείας σας! θα αισθάνεστε πολύ συχνά κόπωση και θα πρέπει να φροντίζετε για τη διατροφή και τη ξεκούραση σας. Πιθανές χρόνιες παθήσεις ίσως παρουσιάσουν μια έξαρση και ενδεχομένως να αναζητήσετε λύσεις σε εναλλακτικούς τρόπους θεραπείας που θα μπορούσαν να λύσουν τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Συνιστάται κατά του θερινούς μήνες να προγραμματίσετε όσο το δυνατό μεγαλύτερης διάρκειας διακοπές για να καταφέρετε να ξεκουραστείτε και να ανανεωθείτε, ώστε να φέρετε σε πέρας το βαρύ σας πρόγραμμα του επερχόμενου χειμώνα.

Μεταξύ 1 Απριλίου και 12 Ιουνίου το ανώτερο σας αναπνευστικό είναι ευάλωτο σε μολύνσεις, ενώ προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσετε με τον θυρεοειδή σας αδένα. Χειρουργικές επεμβάσεις κατά την περίοδο αυτή δεν θα έχουν τα αποτελέσματα που ελπίζετε και γι αυτό θα πρέπει, εάν είναι δυνατό να αποφευχθούν. Κατά τη περίοδο μεταξύ 25 Ιουνίου και 8 Αυγούστου οι πιθανότητες ενός ατυχήματος είναι αυξημένες πέραν του κανονικού και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας. Κατά την ίδια περίοδο είναι πιθανές τροφικές δηλητηριάσεις ή προβλήματα με το πεπτικό σας σύστημα.

Συμβουλή

Αναζωογονηθείτε ψυχικά και σωματικά, αποβάλετε τις ανασφάλειες σας και κοιτάξτε το μέλλον κατάματα. Φροντίστε την υγεία σας με καλή διατροφή, ξεκούραση αλλά και άσκηση, ώστε να διατηρήσετε μια καλή φυσική κατάσταση, καθώς οι ρυθμοί σας θα είναι πολύ έντονοι.

Αποφεύγετε να βγάζετε συμπεράσματα βασισμένα στη διαίσθηση ή σε εικασίες, γιατί θα πλανηθείτε. Χρησιμοποιήστε τη λογική σας, επενδύστε στο διάλογο και σχηματίστε την πλήρη εικόνα πριν αποκρυσταλλώσετε άποψη και πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις για δράση. Κάποιες στιγμές ίσως αισθανθείτε αδύναμοι να αντιμετωπίσετε όσα σας συμβαίνουν, πάντοτε όμως θα υπάρχει δίπλα σας το κατάλληλο πρόσωπο να σας στηρίζει και να σας εμψυχώνει. Δεν είστε μόνοι, εκτός και εάν το επιδιώξετε.



Ευτυχισμένο το 2015!

Αλίντα Κανάκη
Φοίβος Χρυσοσπάθης

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου