Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

ΕΤΗΣΙΟ GAY ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2017 GAY ΤΑΥΡΟΣ



ΓΕΝΙΚΑ

Ο Ήλιος και ο Άρης ενεργοποιούν την πορεία των γεγονότων κατά το 2017 και φαίνεται ότι δεν έχετε πολλά περιθώρια επιλογής να μείνετε απαθείς και στάσιμοι στα γνωστά και τετριμμένα. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες εξέλιξης, τόσο προσωπικής, μέσω αυτογνωσίας και ανακάλυψης νέων δεξιοτήτων ή ταλέντων, όσο και επαγγελματικής! Μέσα από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν θα διαπιστώσετε ότι έχετε ικανότητες ή ταλέντα που αγνοούσατε ότι διαθέτατε, ενώ η επιτυχία των προσπαθειών σας θα σας γεμίσει χαρά και αισιοδοξία.

Ακόμη και τις περιόδους που θα πιστεύετε ότι τα χρονικά πλαίσια είναι περιορισμένα και δεν θα καταφέρετε να τα βγάλετε πέρα, ένα διατηρήσετε την ψυχραιμία και την αισιοδοξία σας, θα διαπιστώσετε ότι όλα είναι πιθανά. Απωθείστε τις φοβίες σας, αν και είναι κάπως δύσκολο να το επιτύχετε, απελευθερώστε το μυαλό σας και κινηθείτε προς τα μπρος. Το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει στο ακέραιο!

Στα λίγο πιο δύσκολα του 2017 ανήκουν οι εκλείψεις του έτους, καθώς τρείς από τις τέσσερεις φαίνεται να σας επηρεάζουν. Πρόκειται για την Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 11/2 στον Λέοντα, για την Σεληνιακή επίσης στις 21/8 στον Υδροχόο και την Ηλιακή με Νέα Σελήνη στις 21/8 στον Λέοντα. Το διάστημα που λόγω δύσκολων πλανητικών και της επιρροής των εκλείψεων απαιτεί μεγαλύτερη προσοχή για το ζώδιο σας είναι μεταξύ 21/7 και 5/9! Κατά την άνοιξη δε, και μάλιστα στις 16 Μαΐου, θα κάνει μια πρώτη είσοδο ο Ουρανός στο ζώδιο σας, προετοιμάζοντας το πέρασμα του στο ζώδιο του Ταύρου για τα επόμενα αρκετά χρόνια.

Επειδή το τοπίο αναμένεται να γίνει λίγο πιο θολό στο άμεσο μέλλον, καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείτε όσες περισσότερες ευκαιρίες έχετε κατά τη διάρκεια του 2017, καθώς θα έχετε την δυνατότητα να διαβλέπετε τις προοπτικές με μεγαλύτερη σιγουριά. Μετά τις 11 Οκτώβρη ο Δίας περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού, σε θέση απέναντι από το ζώδιο σας, κάτι που θα φέρει αρκετά θετικά αλλά και αρνητικά δεδομένα.    

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Στον επαγγελματικό τομέα οι ρυθμοί θα είναι έντονοι κατά τη διάρκεια του 2017 και η παρόρμηση σας να βελτιώσετε την επαγγελματική σας θέση, κάτι που θα υπαγορεύεται από τις όψεις του Άρη και του Κρόνου, πολύ εμφανής και διαρκής. Θα αισθανθείτε ότι πρέπει να βελτιώσετε τις μεθόδους εργασίας, να προωθήσετε με τον καλύτερο τρόπο το έργο και τις ικανότητες σας, ώστε να επιτύχετε την πολυπόθητη επαγγελματική σας άνοδο. Αυτό όμως εάν δεν συμβεί με προσοχή, μπορεί να διαταράξει τις σχέσεις σας με τους ανωτέρους σας, εάν έχετε εξαρτημένη θέση εργασίας. Ίσως αισθανθούν μια ευθεία απειλή από την ορμή σας και θέσουν εμπόδια στην εξέλιξη σας.

Η προσωπική επιβεβαίωση δεν θα πρέπει να είναι το κύριο μέλημα των προσπαθειών σας, καθώς έτσι και αλλιώς θα έρθει με την καταξίωση μέσα από την δουλειά σας. Είναι πολύ καλύτερα να κινηθείτε ήπια, με συγκεκριμένους και σαφείς στόχους, επωφελούμενοι από κάθε δυνατή ευκαιρία που θα σας δοθεί, παρά να επιδιώξετε μια γρήγορη αναγνώριση, που θα σας δημιουργήσει πολλά και δυσεπίλυτα προβλήματα στο μέλλον. Το δεύτερο εξάμηνο του έτους είναι πολύ καλύτερο για τα επαγγελματικά σας από ότι το πρώτο μισό του χρόνου και μπορείτε να καταφέρετε πολλά περισσότερα από ότι φαντάζεστε. Αναπτύξτε δεξιότητες και ταλέντα, μελετήστε και ενημερωθείτε στον γνωστικό σας αντικείμενο, ώστε να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στο μέλλον με μεγαλύτερη άνεση τις νέες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

Η ανάγκη του ζωδίου σας για υλική ασφάλεια και υλικά αποκτήματα είναι έντονη και το 2017 θα είναι ένα έτος που θα σας δώσει μια μεγαλύτερη οικονομική άνεση! Θα απολαύσετε μεγαλύτερα εισοδήματα από την επαγγελματική σας δραστηριότητα, καθώς αναμένεται να σημειώσει μια μικρότερη ή μεγαλύτερη ανοδική πορεία η καριέρα σας, υπάρχει παρ όλα αυτά και έντονη η πιθανότητα να έχετε εισοδήματα και από τρίτα άτομα.

Το ζητούμενο όμως για σας είναι τι θα κάνετε με το επιπλέον εισόδημά σας. Αντί να ικανοποιήσετε τις καταναλωτικές σας ανάγκες, θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά το μέλλον σας και να αρχίσετε να δημιουργείτε ένα κεφάλαιο για τις δύσκολες εποχές. Οι οικονομικές δυσκολίες των προηγούμενων ετών ίσως σας δίδαξαν, ότι οι υλικές ανέσεις μπορούν πολύ εύκολα να σας βγάλουν από το δρόμο σας και να θέσουν σε κίνδυνο την οικονομική σας ασφάλεια, και να μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος. Κλείστε παλιές οικονομικές εκκρεμότητες και αποταμιεύστε, ανοίγοντας μια νέα περίοδο στην ζωή σας, μια περίοδο πιο ώριμης διαχείρισης, χωρίς να χρειάζεται να στερηθείτε αυτά που επιθυμείτε.    

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Η πολύ μεγάλη ζωτικότητα σας κατά τη διάρκεια του 2017 μπορεί πολύ εύκολα να σας οδηγήσει σε κάθε είδους υπερβολής στην συναισθηματική σας ζωή! Φροντίστε να εστιάσετε στις προσπάθειες σας, δίνοντας μια εποικοδομητική κατεύθυνση στις κινήσεις σας, αποφεύγοντας εντάσεις και ξεσπάσματα οργής. Όσοι από σας βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, εκμεταλλευτείτε τις ευνοϊκές πλανητικές συγκυρίες και επιλύστε τυχόν προβλήματα που σας απασχολούν, μέσα όμως από μια ήρεμη και συναινετική διαδικασία.

Έχετε τη δυνατότητα να επιτύχετε την μεταστροφή της πορείας της σχέσης σας, θα χρειαστεί όμως αρκετή προσπάθεια. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού και κάτω από την επιρροή του Κρόνου, ενδεχομένως τα πράγματα να είναι που και που υποτονικά, αυτό όμως θα συμβαίνει για να υπάρξει το ανάλογο χρονικό περιθώριο να προσαρμοστείτε και οι δύο σύντροφοι στα νέα δεδομένα της σχέσης σας. Μην πιέζετε και μη βιάζετε καταστάσεις και το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει απόλυτα!

Με τις επιρροές του Ήλιου και του Άρη, και την ανάγκη που θα σας δημιουργήσουν να φροντίσετε πρώτιστα τον εαυτό σας, δίνοντας περισσότερη βαρύτητα στις ανάγκες σας, ίσως να μπορέστε να ξεκαθαρίσετε μέσα σας, εάν έχετε αμφιβολίες για την παρούσα σχέση σας ή για μια σχέση του πρόσφατου παρελθόντος, να δείτε τις καταστάσεις ξεκάθαρα και να κατασταλάξετε για το πώς θα κινηθείτε στο εξής.

Για τους μοναχικούς του ζωδίου σας υπάρχει ελπίδα στον ορίζοντα, καθώς θα κλείσετε κατά τη διάρκεια του έτους παλιές πληγές και ανοιχτά μέτωπα και θα θελήσετε να χαράξετε μια νέα πορεία. Με περισσότερη λογική θα κάνετε τις επιλογές σας, οι ελπίδες σας θα αναπτερωθούν και η καρδιά  σας θα σκιρτήσει και πάλι. Βασικό στοιχείο της νέα σας σχέσης θα είναι η επικοινωνία μεταξύ των συντρόφων, η αξιοπιστία και η κοινή σας δέσμευση σε μια προσεκτική πορεία, με μικρά και μεθοδικά βήματα. Η εξέλιξη θα είναι αργή, αλλά οι βάσεις που θα τεθούν θα είναι πολύ γερές και ανθεκτικές στο μέλλον.   

ΥΓΕΙΑ

Η ζωτικότητα σας θα είναι πολύ καλή, ιδιαίτερα με το ξεκίνημα του 2017!  Θα έχετε την δύναμη και το σωματικό και ψυχικό σθένος να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της καθημερινότητας με αρκετή άνεση. Είναι όμως και μια πολύ καλή περίοδος να ξεκινήσετε μια δίαιτα, να κάνετε αποτοξίνωση, να αποβάλετε κακές διατροφικές συνήθειες, να ξεκινήσετε ένα άθλημα ή απλά μιας μορφής γυμναστικής. Το κορμί σας χρειάζεται φροντίδα, και έφτασε η στιγμή να αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας. Εάν δεν βελτιώσετε τις διατροφικές σας συνήθειες είναι πολύ πιθανό κατά τη διάρκεια του έτους να αντιμετωπίσετε κάποιας μορφής προβλήματα με το παχύ σας έντερο. Κατά τη διάρκεια επίσης των δύο τελευταίων μηνών του έτους θα είναι απαραίτητο να προσέξετε την ξεκούραση σας, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στον ύπνο σας. Ο Δίας από τον Ζυγό μπορεί να φέρει στην επιφάνεια προβλήματα υγείας που χρειάζονται φροντίδα!   

Καλό και δημιουργικό 2017!
Αλίντα Κανάκη
Μήτρας Δημήτρης

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ



 Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου