Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

GΑΥ ΕΤΗΣΙΕΣ 2018 - GΑΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2018



GΑΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2018

ΓΕΝΙΚΑ

Και ο Κρόνος πέρασε στο ζώδιο σας! Αυτό και αν δεν είναι σημαντικό πλανητικό γεγονός! Ο γηραιός σοφός, όπως παρομοιάζεται πολλές φορές ο Κρόνος, όπου ρίχνει τη σκιά του επιβραδύνει την ροή των γεγονότων, περιορίζει από κάθε άποψη, απογυμνώνει από το περιττό. Είναι ο πλανήτης του «πρέπει», έρχεται να μας διδάξει και να ελέγξει εάν έχουμε πάρει τα μαθήματα μας. Επιβραβεύει την χρηστή συμπεριφορά και στερεί από όσους είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως.

Στην δική σας περίπτωση βέβαια, ο Κρόνος επιστρέφει στο σπίτι του, καθώς είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σας. Και αυτά που αναμένεται να βιώσετε στα επόμενα χρόνια, θα είναι πιο ελαφριάς μορφής από όσα πρόκειται να υποστούν τα υπόλοιπα ζώδια της παρορμητικής ομάδας (Κριός, Καρκίνος και Ζυγός). Εισέρχεστε ωστόσο σε μια φάση της ζωής σας, κατά την οποία θα αξιολογείτε τους γύρω σας με πολύ πιο αυστηρό τρόπο, όπως θα αξιολογούν και οι τρίτοι εσάς. Γι αυτό επικεντρώστε την προσοχή σας στα μεγάλα και σπουδαία και αφήστε τις λεπτομέρειες στην άκρη…

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Η κρόνεια φάση της ζωής μας συνοδεύεται από μια εσωστρέφεια και μια δυσαρέσκεια απέναντι στους πάντες και τα πάντα. Δεν έχετε την υπομονή που είχατε, δεν έχετε ούτε τα κέφια που σας χαρακτήριζαν. Τώρα κακιώνετε με το παραμικρό, και το κρατάτε! Με τον καιρό απομακρύνεστε από τους περισσότερους φίλους και κλείνεστε στο σπίτι. Περνάτε τις κάθε είδους σχέσεις σας από κόσκινο, και ίσως να προσπαθήσετε να κάνετε τις σχέσεις σας πιο ουσιαστικές και βαθιές, εάν μπορούν να γίνουν ή αν θέλουν και οι άλλοι να συμβεί κάτι τέτοιο.

Η περίοδος αυτή επιφυλάσσει συνήθως πολλές εκπλήξεις, καθώς συνειδητοποιείτε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ότι επενδύσατε σε σχέσεις που δεν άξιζαν τον κόπο, ενώ δεν αποκλείεται να βρείτε στήριγμα και συμπαράσταση από εκεί που δεν το περιμένατε. Από αυτή την άποψη, είναι ένα πολύ σημαντικό μάθημα που σας κάνει την τιμή να σας διδάξει ο Κρόνος! Το κακό είναι ότι είστε επιρρεπείς σε κακές συνήθειες, όπως είναι το ποτό, το κάπνισμα, το ανθυγιεινό φαγητό αλλά και τα ψυχοφάρμακα.

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας είναι αυτοί που θα γευτούν πρώτοι την σκιά του «άρχοντα και αφέντη τους» από τις 20.12.2017 και μετά. Εσείς είστε εκείνοι που θα βιώσετε πρώτοι μια αλλαγή στο κλίμα της σχέσης σας. Σε κάθε πρόβλημα όμως μπορεί να βρεθεί λύση, αρκεί να την αναζητήσει κανείς. Οι φίλοι αναμένεται να αποτελέσουν το σημαντικότερο στήριγμα σας κατά την διάρκεια αυτής της πολυτάραχης περιόδου, γι αυτό φροντίστε να καλλιεργήσετε τις φιλικές εκείνες σχέσεις που αξίζουν τον κόπο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Αυξημένες θα είναι οι υποχρεώσεις σας και πολύ μεγαλύτερο το βάρος που θα κουβαλάτε, όπως και η κούραση! Οι πρόσθετες υποχρεώσεις μπορεί να προέρχεται από την κύρια απασχόληση σας, μπορεί όμως και να αφορούν κάποιες πρόσθετες σπουδές ή μια δεύτερη δραστηριότητα, κοινωνικές ή οικογενειακές υποχρεώσεις, κλπ.

Εάν αποφασίσατε να δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά σε ένα καινούργιο αντικείμενο ή να στήσετε τη δική σας δουλειά, το 2018 τα έχει πολύ άγχος, ανατροπές, εμπόδια και δυσκολίες για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Είναι πολύ καλύτερα να προετοιμαστείτε εντατικά και να κάνετε το ξεκίνημα σας προς το τέλος του 2019 ή μέσα στο 2020, που οι πλανητικές συγκυρίες θα είναι πολύ πιο θετικές. Για όσους γεννήθηκαν το δεύτερο ή τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, το 2019 θα είναι πολύ πιο δύσκολο για σας, οπότε προγραμματίστε ανάλογα τη δράση σας.

Εάν ψάχνετε για δουλειά, όλο και κάτι θα μπορέσετε να βρείτε. Μπορεί να μην είναι αυτό ακριβώς που ονειρευόσασταν, αλλά θα μπορέσετε να ξεκινήσετε από κάπου και να συνεχίστε το ψάξιμο. Ευνοϊκή θα είναι η περίοδος μέχρι τις 7.11!  Για όσους έχουν μια υπαλληλική σχέση εργασίας και διαπιστώσουν ότι η επιχείρηση που απασχολούνται αντιμετωπίζει προβλήματα, καλά θα κάνουν να οργανωθούν έγκαιρα και να αναζητήσουν εναλλακτικές λύσεις απασχόλησης. Μην περιμένετε να κλείσει η επιχείρηση και να βρεθείτε στο δρόμο για να σηκώσετε τα μανίκια…

Η μακρά παραμονή του Άρη στον Υδροχόο θα είναι επώδυνη για τα οικονομικά σας, καθώς θα αυξήσει κατακόρυφα τα έξοδα σας, κυρίως τα έκτακτα! Ευτυχώς για σας οι θετικές όψεις ή τα περάσματα που θα κάνει η Αφροδίτη με το ζώδιο σας θα σας δώσει κάποιες πολύ σημαντικές ανάσες μέσα στους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Απρίλιο, Ιούλιο, Σεπτέμβριο , Οκτώβριο και Δεκέμβριο! Εάν αντιμετωπίσετε οικονομικές ή κτηματικές  διαφορές, φροντίστε να τις διευθετήσετε εκτός δικαστηρίων, ιδίως τις περιόδους που ευνοήστε στον οικονομικό τομέα. Το ίδιο ισχύει και για αγοραπωλησίες περιουσιακών στοιχείων ή τυχόν επενδύσεις.

ΥΓΕΙΑ

Προσέξτε τα μικροατυχήματα και τις μολύνσεις κατά τη διάρκεια του 2018! Ιδιαίτερα μεγάλα προβλήματα δε αναμένετε να αντιμετωπίσετε, ωστόσο κάποια παρατράγουδα ίσως υπάρξουν με το μυοσκελετικό σας ή με το δέρμα και τα δόντια σας (φροντίστε για την επαρκή πρόσληψη ασβεστίου!). Ως προς τις κούρες ομορφιάς, φροντίστε να χρησιμοποιείτε όσο μπορείτε φυσικά συστατικά. Νεωτερισμούς ή πιο δραστικές θεραπείες μόνο κατά τις περιόδους εύνοιας της Αφροδίτης!

ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Οπλιστείτε με κουράγιο και υπομονή, κάντε οικονομία δυνάμεων, γιατί σας περιμένει μακρύς δρόμος! Αφιερώστε τις δυνάμεις σας στα μεγάλα και σπουδαία της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής και μην κατατρώγεστε με τις λεπτομέρειες. Οικονομικά θα κλονιστείτε, κάτι που θα σας πονέσει πολύ, δεν αναμένεται όμως να σας «ξετινάξει», καθώς λογικά έχετε φροντίσει να δημιουργήσετε το κομπόδεμα σας…

Καλό και δημιουργικό 2018!

Αλίντα Κανάκη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου