Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

GΑΥ ΕΤΗΣΙΕΣ 2018 - GΑΥ ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2018



GΑΥ ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2018

ΓΕΝΙΚΑ

Ανάμεικτες θα είναι οι τάσεις για το 2018, με κάποιους πλανήτες να βοηθούν τις προσπάθειες σας, και κάποιους άλλους να σας δημιουργούν προβλήματα. Ο επεκτατικός Δίας θα είναι στο πλευρό σας, μέχρι να περάσει στις αρχές Νοεμβρίου στο ζώδιο του Τοξότη, οπότε θα είναι ουδέτερος απέναντι σας. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες με την εύνοια του για επίλυση τυχόν προβλημάτων, θα έχετε δημιουργικότητα, καθώς και την προστασία του, που θα αποτρέπει το χειρότερο. Με το πέρασμα του Κρόνου στις  20.12.2017 στο ζώδιο του Αιγόκερου, εσείς του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου σας θα βιώσετε τις πρώτες δυσκολίες που απορρέουν από την θέση του απέναντι σας. Χρειάζεται σύνεση, υπομονή, προσεκτικές κινήσεις και πρακτικό πνεύμα!

Εσείς του δεύτερου δεκαήμερου θα δεχτείτε την ευεργετική επίδραση του Ποσειδώνα, που παράλληλα με την στήριξη του Δία, θα σας παρέχει κάποιες διεξόδους. Με δημιουργική φαντασία και έμπνευση θα μπορέσετε να επηρεάσετε θετικά την πορεία της καριέρας σας. Βέβαια ο Πλούτωνας θα παρεμβάλει εμπόδια σε συνεργασίες και σε σχέσεις, αλλά θα είστε σε θέση να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Οι Καρκίνοι του τρίτου δεκαήμερου, που είχατε τα τελευταία χρόνια την ανατρεπτική πνοή του Ουρανού στο σβέρκο σας, από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τις αρχές Νοεμβρίου, που αυτός περνάει στον Ταύρο, μπορείτε να πάρετε επιτέλους κάποιες βαθιές ανάσες, καθώς η μετάβαση αυτή είναι ευεργετική για το ζώδιο σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ως προ τα αισθηματικά σας και τις κάθε τύπου σχέσεις σας, φιλικές και κοινωνικές, θα αρχίσετε να αισθάνεστε από τις αρχές του χρόνου την καυτή ανάσα του Κρόνου, τουλάχιστον όσοι είστε γεννημένοι μέσα στον Ιούνιο.  Σχέσεις που έχουν πάψει να σας δίνουν χαρά, οποιασδήποτε μορφής και να είναι, είναι καιρός να φύγουν από την ζωή σας. Με αφορμή κάποια μικρά και ασήμαντα συμβάντα θα αρχίσετε να περνάτε από ακτινογραφία τις επαφές σας  και να ανακαλύπτετε τα μελανά τους σημεία.

Αρκετοί από εσάς, κυρίως οι γεννημένοι μέσα στον Ιούλιο, ίσως να θελήσετε να εμβαθύνετε την αισθηματική σας σχέση που έχει δοκιμαστεί από τον χρόνο και να περάσετε στο επόμενο στάδιο εξέλιξης. Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί μέχρι τις αρχές του Νοέμβρη την διευθέτηση και επίλυση των όποιων  προβλημάτων, ώστε αυτές να εξισορροπήσουν. Εάν όμως μια μακροχρόνια σχέση έχει πάψει πια να σας καλύπτει και θεωρήσετε ότι δεν μπορεί πλέον να διασωθεί, ίσως είναι καιρός να κάνετε το επόμενο βήμα και να απαλλαγείτε από τα βαρίδια του παρελθόντος. Το πέρασμα του Δία στον Τοξότη δεν ευνοεί τις εκκρεμότητες σε συναισθηματικό ή κοινωνικό επίπεδο.

Και στις καινούργιες σας κοινωνικές ή ερωτικές επαφές το στοιχείο εκείνο που θα είναι καθοριστικής σημασίας για σας είναι η ειλικρίνεια του ατόμου που έχετε απέναντι σας, καθώς και η γνησιότητα των συναισθημάτων του. Από αυτή την άποψη, αρκετά πράγματα αλλάζουν στην ζωή σας και βλέπετε τις καταστάσεις μέσα από ένα τελείως διαφορετικό πρίσμα, κάτι που είναι ευεργετικό για τη ζωή σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Για όσους του ζωδίου σας είναι αυτοαπασχολούμενοι, με μια επιχείρηση που έχει δοκιμαστεί στο χρόνο, φέτος είναι η κατάλληλη χρονιά να κάνετε διορθωτικές κινήσεις, ώστε να αντέξει τους κραδασμούς που θα ακολουθήσουν τα ακόλουθα χρόνια. Όσοι ενδιαφέρεστε να ξεκινήσετε μια δική σας επαγγελματική δραστηριότητα, αφού επεξεργαστείτε πολύ καλά τα επαγγελματικά σας πλάνα, κινηθείτε όσο πιο γρήγορα μπορείτε, ώστε να ξεκινήσει η επαγγελματική δραστηριότητα αρκετά πριν από τις 7 Νοεμβρίου. Αποφύγετε όμως να κάνετε έναρξη δραστηριότητας τις περιόδους γύρω από τις εκλείψεις. 

Οι υπόλοιποι θα βιώσετε κάποιες αλλαγές και αναπροσαρμογές στον επαγγελματικό σας χώρο, ίσως λόγω των αλλαγών που πρέπει να συντελεστούν, ώστε να θωρακιστούν επαρκώς για το μέλλον. Το σημαντικό είναι ότι θα πρέπει να συμβιβαστείτε με το ενδεχόμενο αυτό, να είστε ανοιχτοί στις αλλαγές και συνεργάσιμοι. Ίσως να χρειαστεί να κάνετε κάποιες παραχωρήσεις, άλλοτε μικρότερες, άλλοτε μεγαλύτερες, προκειμένου να διατηρήσετε την θέση εργασίας σας. Διεκδικήσεις από τον εργοδότη σας θα πρέπει να είναι μετρημένες και καλά μελετημένες και να έχουν εκφραστεί τουλάχιστον πριν τις αρχές Νοεμβρίου και ποτέ την περίοδο των εκλείψεων!

Στον οικονομικό τομέα, η παραμονή του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου αναμένεται να φέρει στην επιφάνεια οικονομικής φύσης ζητήματα από το παρελθόν!  Εκκρεμότητες πάσης φύσης και ζητήματα περιουσιακά που αναζητούν λύση, είναι καλύτερα να διευθετηθούν μέχρι τον Νοέμβριο, που το πλανητικό σκηνικό θα είναι πιο ευνοϊκό για το ζώδιο σας. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας αναμένεται να αντιμετωπίσετε περισσότερες αντιξοότητες, δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα τα καταφέρετε. Για τα οικονομικά σας η καλύτερη περίοδος είναι ο Φεβρουάριος, ο Απρίλιος, οι Ιούνιος και Ιούλιος, οι Σεπτέμβριος και Οκτώβριος, καθώς και ο Δεκέμβριος.

ΥΓΕΙΑ

Είναι μια κουραστική χρονιά και αναμένεται να δοκιμαστεί η ψυχική και σωματική σας υγεία. Εάν αντιμετωπίσετε κάποια ζητήματα, μην τα αψηφάτε, για να προλάβετε προβλήματα εν τη γεννέση τους. Προσέχετε τα μικροατυχήματα, τις μολύνσεις και τους ερεθισμούς του δέρματος. Αλλεργίες, κρυώματα, στομάχι και κυκλοφορικό είναι τα αδύνατα σημεία σας. Κούρες ομορφιάς μόνο με δοκιμασμένα προϊόντα και συντηρητικές θεραπείες!

ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Αρχής γενομένης το 2018, και με τον Κρόνο να περνάει σταδιακά απέναντι σας, τα «πρέπει» οφείλουν να προηγούνται των επιθυμιών σας!  Ετοιμαστείτε ψυχικά και πνευματικά για τις αλλαγές που πρόκειται να συμβούν μέσα στα επόμενα χρόνια, ώστε να μην σας πιάσουν στον ύπνο…

Καλό και δημιουργικό 2018!


Αλίντα Κανάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου