Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

GΑΥ ΕΤΗΣΙΕΣ 2018 - GΑΥ ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2018




ΓΕΝΙΚΑ

Με πολύ καλές προοπτικές ξεκινάει το 2018 για σας, φίλοι Σκορπιοί! Ήδη από τις 11 Οκτωβρίου του 2017,  που πέρασε ο ευεργέτης και επεκτατικός Δίας στο ζώδιο σας, θα πρέπει να άρχισαν να «τρέχουν» οι θετικές ειδήσεις. Θα παραμείνει μέχρι τις 7 Νοεμβρίου 2018, πριν περάσει στον Τοξότη, οπότε έχετε ένα γεμάτο 10μηνο να περιμένετε θετικά νέα και εύνοια!

Πολλά θα εξαρτηθούν και από το προσωπικό σας ωροσκόπιο, αλλά σε γενικές γραμμές το πέρασμα αυτό θα σας βοηθήσει δυνητικά να ξεκαθαρίσετε μπλεγμένες καταστάσεις, να ταχτοποιήσετε εκκρεμότητες ή να προωθήσετε ζητήματα που αφορούν τόσο την προσωπική (οικογενειακή ή αισθηματική), όσο και τη επαγγελματική σας ζωή! Όσοι έχετε γεννηθεί στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, αναμένεται να έχετε και την στήριξη του Πλούτωνα, οπότε θα έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας από τους υπόλοιπους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Η ανάγκη σας για εξερεύνηση, τόσο εσωτερική όσο και κοινωνική, καθώς και μιας πιο ανοιχτής επικοινωνίας με τους γύρω σας, είναι εξαιρετικά έντονη κατά τη διάρκεια του 2018! Τα πνευματικά κυρίως ταξίδια μπορούν να σας οδηγήσουν σε μια πολύ πιο ήρεμη κατάσταση, κατά την οποία θα μπορέσετε να συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας, και κυρίως με τους γύρω σας, είτε πρόκειται για τη σχέση σας, είτε για τους συνεργάτες, είτε για τον φιλικό σας κύκλο. Μέχρι τώρα όλοι όφειλαν να είναι αυτό ακριβώς που επιθυμούσατε εσείς, και να προσαρμοστούν στα δικά σας πρότυπα και δεδομένα. Από αυτή τη χρονική στιγμή και μετά αρχίζετε να αποδέχεστε τους γύρω σας γι αυτό που πραγματικά είναι και εκτιμάτε αυτό που μπορούν να δώσουν στην κάθε μορφής σχέση σας.

Αυτή η αλλαγή στάσης είναι αποτέλεσμα της θέσης του Δία, που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, και στο τέλος θα διαπιστώσετε ότι θα βγείτε κερδισμένοι από την όλη διαδικασία. Οι φιλικές σας σχέσεις θα είναι πιο αρμονικές, οι συνεργασίες σας θα γίνουν πιο αποδοτικές, ενώ η συμφιλίωση με τον χαρακτήρα του συντρόφου σας θα σας βοηθήσει να καταλάβετε, εάν θέλετε αυτό το άτομο στην ζωή σας, όπως ακριβώς είναι. Κάποιοι από σας θα συνειδητοποιήσουν ότι η σχέση τους είναι πολύ σημαντική για τη ζωή τους και θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να βελτιώσουν τις συνθήκες. Ίσως δε θελήσουν να προχωρήσουν και στο επόμενο βήμα, που μπορεί να είναι μια συμβίωση ή μια πιο επίσημη δέσμευση. Εάν όμως διαπιστώσετε ότι δεν επιθυμείτε πλέον να παραμείνετε προσδεμένοι στο άρμα της σχέσης αυτής, τότε θα είναι πολύ πιο εύκολο και λιγότερο επώδυνο να την τερματίσετε πριν από τις 7 Νοεμβρίου, όσο ακόμη έχετε την εύνοια του Δία.

Όσο για τους αδέσμευτους, απαλλαγμένοι από τις προκαταλήψεις και τους άκαμπτους κανόνες σας, μπορείτε πολύ πιο εύκολα να κοινωνικοποιηθείτε, να διευρύνετε τον φιλικό σας κύκλο, να κάνετε καινούργιες ερωτικές γνωριμίες και να περάσετε υπέροχα. Εάν προσβλέπετε σε μια καινούργια σχέση, καλά θα ήταν να την ξεκινήσετε μέσα στο πρώτο δεκάμηνου του 2018, ιδίως μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαΐου, που οι προοπτικές είναι πιο θετικές!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Στον τομέα της καριέρας σας το 2018 θα σας βοηθήσει να προβάλετε τις φυσικές ή πνευματικές σας ικανότητες, τις δυνατότητες και τα ταλέντα σας. Εάν πιστεύετε ότι δικαιούστε μια καλύτερη τύχη στην επιχείρηση που εργάζεστε, διεκδικήστε αυτό που αξίζετε. Ευνοϊκή περίοδος για να κάνετε αλλαγές και αναπροσαρμογές στην εργασίας σας, επεκτάσεις ή και να ξεκινήστε κάτι καινούργιο, είτε πρόκειται για μια επιχειρηματική δραστηριότητα, είτε για μια δεύτερη δουλειά, είναι το διάστημα μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαΐου. Την περίοδο αυτή δεν έχετε τις αρνητικές επιδράσεις εκείνες που θα μπορούσαν να ορθώσουν σοβαρά εμπόδια στο δρόμο σας. Εάν είστε άνεργοι και αναζητάτε την τύχη σας στην αγορά εργασίας, αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για σας! Δραστηριοποιηθείτε όσο πιο έντονα μπορείτε!

Από τα μέσα Μαΐου μέχρι τα μέσα Αυγούστου με τον Άρη στον Υδροχόο, θα υπάρχει για γενική ρευστότητα στον επαγγελματικό τομέα, και όχι μόνο σ αυτόν… Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας, υπεύθυνοι και προσγειωμένοι, ώστε να μην επιδεινώσετε τη θέση σας σε ένα ήδη επιβαρυμένο επαγγελματικό περιβάλλον και ένα πιθανά βαρύ κλίμα. Μέχρι το τέλος του φθινόπωρου δεν θα υπάρχει στιγμή εφησυχασμού για σας. Είναι η περίοδος που στους συνεταιρισμούς και τις συνεργασίες θα υπάρξουν προβλήματα και διαφωνίες.

Από οικονομικής άποψης, τα τρία προηγούμενα χρόνια πρέπει να ήταν σωστή κόλαση για σας, καθώς με το πέρασμα του Κρόνου από τον Τοξότη το πορτοφόλι σας υπέστη τα πάνδεινα. Το 2018 υπόσχεται ηρεμία και εύνοια, όχι μόνο να αυξήσετε τις εισπράξεις σας από την κύρια δουλειά σας, αλλά ενδεχομένως και από μια δεύτερη απασχόληση. Εάν έχετε κάποιο χόμπι, ίσως θα έπρεπε να σκεφτείτε σοβαρά να το εκμεταλλευτείτε οικονομικά! Το κέρδος είναι σχεδόν δεδομένο, ιδίως εάν δραστηριοποιηθείτε την άνοιξη. 

Εάν έχετε κατά νου να κάνετε αγοραπωλησίες ακινήτων ή γενικά περιουσιακών στοιχείων, φέτος είναι η χρονιά που θα έχετε αξιοσημείωτο κέρδος! Επίσης θα μπορέσετε με αρκετή ευκολία και εύνοια να ρυθμίσετε παλιές οφειλές και να κλείσετε οικονομικής φύσης εκκρεμότητες. Το διάστημα μεταξύ μέσων Μαΐου και μέσων Αυγούστου, αλλά και από τις 10 Σεπτεμβρίου έως τα μέσα Νοεμβρίου με τον Άρη από τον Υδροχόο θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στις κινήσεις σας.

ΥΓΕΙΑ

Με τον Δία στο πλευρό σας κατά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε ιδιαίτερα για ζητήματα υγείας. Ωστόσο δεν θα έβλαπτε να είστε προσεκτικοί! Αναπνευστικό και ορμονικό είναι τα οποί ευαίσθητα σημεία σας για το 2018, ενώ χρειάζεται προσοχή στις μολύνσεις, ιδίως από σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες! Κούρες ομορφιάς και θεραπείες ή επεμβάσεις καλλωπιστικές φροντίστε να τις κάνετε μέχρι τα μέσα Μαΐου, για να είστε ασφαλείς για το αποτέλεσμα.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Ο Δίας είναι ο καλός σας φύλακας για το μεγαλύτερο μέρος του 2018,  αλλά δεν πρόκειται να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά για λογαριασμό σας. Πρέπει να κάνετε πολύ και σοβαρή δουλειά, πρώτιστα με τον αυτό σας, ώστε να μπορέσετε να επωφεληθείτε από τις όποιες θετικές πλανητικές επιρροές στο ζώδιο σας. 

Καλό και δημιουργικό 2018!


Αλίντα Κανάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου